Bine ati venit in lumea revigoranta a sucurilor de fructe si
legume proaspat stoarse, unde prospetimea este esentiala. Pentru a oferi o
astfel de experienta clientilor dumneavoastra, aveti cu siguranta nevoie de
echipamentul de bar potrivit, astfel incat sa puteti obtine rezultate rapide si
impecabile de fiecare data.
Aici intervenim noi, oferindu-va un catalog excelent de
storcatoare profesionale care functioneaza convingator, fara compromisuri,
rapid și eficient. Si pentru o lunga perioada de timp, datorita materialelor de
calitate folosite la fabricarea lor. Va prezentam modele cu parametri unici si
caracteristici cheie care vor face sucurile proaspete din meniul dvs. si mai
atractive pentru oaspetii restaurantului dvs.
Storcator profesional pentru prepararea de sucuri proaspete
Dispozitivul este extrem de potrivit pentru baruri,
patiserii, snack baruri, restaurante, cafenele și orice alt tip de afaceri HoReCa
care se bazeaza pe tentatii proaspete. Indiferent care este afacerea
dumneavoastra, daca oferiti sau intentionati sa includeti sucuri proaspete in
meniul dumneavoastra, un storcator electric profesional de calitate este un
asistent absolut necesar in bucatarie.
Cu storcatorul de fructe potrivit, veti putea transforma
fiecare fruct in suc proaspat care are capacitatea de a va revigora clientii si
de a le deschide orizonturi catre noi experiente gustative.
Pentru a-l alege pe cel mai bun, in MixHoReCa.com va oferim
un catalog cu diferite optiuni, inclusiv modele de inalta calitate ale unui
storcator manual de citrice și variante unice ale unui storcator pentru fructe
tari.
Pentru ca ne dorim sa oferim doar produse de calitate, lucram
cu marci de echipamente de pe piata europeana precum Fimar, Hendi și Maxima. Prin acest lucru ne
asigurm de calitatea aparatelor, dar si de disponibilitatea garantiei si a
asistentei post-garantie, precum si disponibilitatea pieselor de schimb.
Cum sa alegeti cel mai potrivit storcator profesional
Exista diferite tipuri de storcatoare, deoarece acestea sunt
potrivite pentru diverse tipuri de procesare si permit extragerea eficienta a
sucurilor din mai multe tipuri de fructe și legume.
De exemplu, presa manuala pentru citrice este cea mai buna
pentru obtinerea sucurilor clare de citrice si este singurul aparat pe care il
puteti folosi pentru a stoarce sucul de rodie.
Storcatorul profesional pentru fructe tari este recomandat
pentru a extrage sucul dintr-o varietate de fructe (si nu numai cu o consistenta
tare), cum ar fi merele, perele, pepenele, pepenele galben, precum si pentru a
extrage sucuri din diverse legume.
Prin functionarea la o viteza mai redusa, storcatoarele cu
presare la rece sunt preferate pentru extragerea sucurilor deoarece minimizeaza
oxidarea si pastreaza mai bine mineralele si vitaminele din fructe si legume. Acestea
permit, de asemenea, extragerea sucurilor din legume cu frunze.