Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

31 dec. Idei de retete pentru cuptorul cu microunde
Anca 0 51
Desi multi considera ca un cuptor cu microunde este util doar pentru a incalzi mancarurile semipreparate sau pentru a dezgheta alimentele, noi va vom arata cateva idei simple si rapide pe care le puteti gati in acest cuptor.Cum sa folosesti cuptorul ..
24 dec. Mixere pentru carne pentru bucatarii profesionale
Anca 0 56
Un proces important in industria alimentara il reprezinta malaxarea carnii. Acesta are rolul de a asigura ca toate ingredientele sunt amestecate uniform, asadar textura si gustul produselor din carne au o calitate mai buna. Cu ajutorul unui mixer pen..
17 dec. Avantajele utilizarii unei masini de tocat profesionale
Anca 0 65
Masinile de tocat carne sunt echipamente esentiale in bucatariile profesionale avand un impact semnificativ asupra eficientei si calitatii preparatelor. Masinile de tocat carne reduc timpul necesar pentru pregatirea ingredientelor si asigura o textur..
10 dec. Cum sa alegi cea mai buna plita pe gaz pentru bucataria ta
Anca 0 61
Plitele pe gaz sunt echipamente importante atat in bucatariile profesionale cat si in cele casnice. Acestea ofera optiuni multiple de gatit si o preparare controlata si uniforma a alimentelor. Cu toate acestea, alegerea plitei pe gaz potrivite depind..
03 dec. Criterii de alegere a masinii de spalat vase profesionale
Anca 0 57
In ultima perioada, din ce in ce mai multe afaceri din domeniul HoReCa aleg sa investeasca in echipamente profesionale renuntand la ideea de a angaja personal pentru spalarea vaselor.Alegerea unei masini profesionale de spalat vase este o etapa cheie..
26 nov. Tehnica de gatit sous-vide – ce inseamna si de ce aparate ai nevoie?
Anca 0 43
Tehnica de gatire sous-vide a revolutionat modul in care se prepara alimentele, aducand un nou nivel de precizie si control in bucatarie. Aceasta metoda de gatire a fost folosita prima data, la inceputul anilor 70, de bucatarul francez Georges Pralus..
19 nov. Care sunt diferentele dintre un mixer planetar si un malaxor pentru aluat?
Anca 0 105
Atunci cand vrei sa echipezi bucataria unui restaurant este important sa alegi echipamentele potrivite. Pe piata exista mai multe tipuri de mixere, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Cu siguranta si tu te-ai intrebat care este diferenta din..
12 nov. Sfaturi si trucuri pentru a obtine un blat de pizza delicios
Anca 0 62
Pizza este un preparat traditional italian care a devenit popular in intreaga lume, mai ales ca poate fi preparat in diferite moduri, cu diverse topinguri. Dar, diferenta dintre o pizza buna si una excelenta este blatul.Fiecare tip de blat ofera o ex..
05 nov. Cuptoarele profesionale – o investitie inteligenta
Anca 0 81
Pentru succesul unui restaurant, un cuptor profesional este un echipament esential. Nu este doar un instrument care va ajuta sa gatiti ci si un aliat care va ajuta sa creati preparate deosebite cu care sa va impresionati clientii. Investitia intr-un ..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru.