Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

05 mai Vitrinele de maturare: secretul fragezimii si gustului perfect
Anca 0 19
In ultima perioada, vitrinele pentru maturare au devenit un echipament tot mai folosit in bucatariile profesionale, macelarii si restaurante de fine dining. Pe langa faptul ca adauga un aer sofisticat oricarui spatiu, aceste echipamente joaca un rol ..
29 apr. Masini de gogosi profesionale – avantajele utilizarii lor
Anca 0 25
Industria alimentara este intr-o continua evolutie, iar cererea pentru produse rapide, gustoase si consistente este mai mare ca niciodata. Unul dintre deserturile apreciate de toata lumea sunt gogosile. In ultima perioada industria gogosilor a cunosc..
27 apr. Storcatorul de fructe – beneficii si criterii de selectie
Anca 0 30
Daca vrei sa te bucuri de gustul proaspat al sucului de legume si fructe in confortul casei tale atunci trebuie sa achizitionezi un storcator de fructe. Un storcator de fructe reprezinta o investitie importanta pentru sanatatea si bunastarea familiei..
25 apr. Blenderul – ce este si cate tipuri exista?
Anca 0 33
Blenderul este unul din echipamentele ce nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie deoarece este foarte versatil si practic, usurand munca in bucatarie. Cu ajutorul acestuia poti marunti si amesteca o varietate de alimente chiar si pe cele conge..
13 mar. Ghid pentru deschiderea unui restaurant
0 81
Restaurantul este o afacere grozava, la care poate sa se angajeze orice antreprenor, fie el nou sau cu experienta. Acesta reprezinta un local de alimentatie publica, care necesita atat inregistrarea ca firma, cat si autorizatii pentru siguranta alime..
12 mar. De ce echipamente ai nevoie pentru a deschide o șaormerie?
0 85
Daca te-ai hotarat sa deschizi o shaormerie, felicitari! Este o afacere cu mare potential, dar, ca orice business din domeniul HoReCa, necesita o planificare atenta. Ai nevoie de autorizarile necesare, un plan clar de recrutare a personalului, o stra..
12 mar. De ce este important să avem zone de pregătire separate în bucătărie?
0 52
Atunci cand echipezi o bucatarie profesionala, inevitabil vei ajunge la intrebarea: cum si unde sa asezi toate elementele esentiale? Raspunsul nu este unul simplu, dar un lucru este cert – trebuie sa existe zone distincte de pregatire a alimentelor. ..
12 mar. Cum să alegi echipamentele potrivite pentru restaurantul tău?
0 47
Deschiderea unui restaurant este o aventura palpitanta, dar si o provocare majora. Pe langa meniul delicios si atmosfera primitoare, un aspect esential care poate face diferenta este alegerea echipamentelor potrivite. Fiecare detaliu conteaza, iar o ..
12 mar. Care este cuptorul cu convecție potrivit pentru bucătăria ta?
0 40
In industria ospitalitatii, echipamentele profesionale sunt esentiale pentru un flux de lucru eficient si de calitate. Datorita inovatiilor din domeniu, exista numeroase optiuni pentru optimizarea procesului de preparare a diferitelor feluri de manca..
12 mar. Echipamente esențiale pentru deschiderea unui bar
0 45
Deschiderea unui bar necesita o pregatire minutioasa, nu doar din punct de vedere al obtinerii autorizatiilor, alegerii locatiei si angajarii personalului, ci si al echipamentului necesar. Acesta trebuie sa fie de inalta calitate, bine ales si cu un ..
11 mar. Motive pentru care aveți nevoie de aparate profesionale pentru vafe
0 48
Cresteti succesul afacerii dvs. cu un aparat profesional de vafeLansarea si dezvoltarea unei afaceri in domeniul alimentar necesita viziune, efort sustinut si alegerea echipamentului potrivit. Fie ca detineti un restaurant, un serviciu de catering, u..
04 mar. Avantajele gătitului prin inducție: De ce să optezi pentru o plită de acest tip?
0 38
Bucataria este inima fiecarui camin, un loc unde familiile se reunesc pentru a impartasi mese si crea amintiri de neuitat. Un element esential al fiecarei bucatarii sunt plitele, care sunt instrumentele principale pentru gatit si coacere.Tehnologia e..
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru.