0
5
In sezonul rece, bauturile calde devin vedetele oricarei
locatii HoReCa. Fie ca este vorba despre ceai aromat, ciocolata calda, cafea
sau vin fiert, clientii apreciaza un preparat servit rapid, la temperatura perfecta,
tocmai de aceea este recomandat..
0
3
Importanța echipamentelor de calitate în restaurante și unități de cateringÎn lumea dinamică a ospitalității, alegerea echipamentelor profesionale pentru restaurante și unități de catering este o decizie critică care influențează eficiența operaționa..
0
13
Intr-o bucatarie profesionala, timpul trece repede,
comenzile se aduna, iar presiunea este mare. De aceea, echipamentele alese pot
face diferenta dintre o zi haotica si un flux de lucru eficient. Unul dintre
echipamentele importante, ce nu ar trebui ..
0
25
Masinile de gheata sunt echipamente nelipsite din
restaurante, cafenele sau baruri deoarece contribuie semnificativ la eficienta
operatiunilor si la calitatea serviciilor oferite. Acestea asigura o
aprovizionare constanta cu cuburi de gheata, necesar..
0
92
Intr-o afacere din sectorul HoReCa o masa rece este o
componenta importanta a experientei culinare, adesea subestimata sau trecuta cu
vederea in favoarea preparatelor calde si elaborate. Aceasta joaca un rol
important in stocarea si mentinerea alimen..
0
43
In bucatariile profesionale, gestionarea eficienta a
alimentelor este esentiala pentru siguranta alimentara, calitatea preparatelor si
controlul costurilor. O masa rece este unul din echipamentele importante care
contribuie la succesul oricarui resta..
0
38
O vitrina pentru inghetata este un echipament esential mai
ales daca detii o gelaterie sau un restaurant. O mare parte din oameni aleg sa
consume anumite produse nu doar pentru gust ci si pentru aspectul pe care il
au. Modul in care este prezentat pr..
0
41
O masina de spalat vase este unul dintre echipamentele
nelipsite din bucatariile profesionale deoarece simplifica si eficientizeaza procesul
de curatare al vaselor. Aceasta va va ajuta sa economisiti bani si timp, insa
inainte de a achizitiona un ast..
0
46
Evolutiile tehnologice din ultimii ani au dus la aparitia
unor electrocasnice moderne, menite sa ne faciliteze viata si sa ne creasca
eficienta in activitatile casnice. Unul dinte exemple este plita, disponibila in
diverse variante pentru a se adapta..
0
52
Un cuptor de pizza nu este un simplu echipament
intr-o bucatarie. Acesta este conceput special pentru a obtine o pizza cu adevarat
delicioasa si autentica. Temperaturile ridicate pe care le atinge permit
obtinerea crustei crocante atat de apreciata d..
0
57
Exista o multitudine de motive pentru care multe dintre
restaurante si hoteluri prefera sa utilizeze o masina profesionala de spalat
vase in locul uni angajat. Principalul motiv ar fi viteza deoarece un ciclu de
spalare este cuprins de obicei intre u..
0
210
Masa de refrigerare mai este cunoscuta si sub denumirea de
masa rece si este un echipament indispensabil in sectorul HoReCa datorita
multiplelor functii care contribuie la eficienta si calitatea preparatelor
servite. Aceasta asigura mentinerea temper..