0
19
In ultima perioada, vitrinele pentru maturare au devenit un
echipament tot mai folosit in bucatariile profesionale, macelarii si restaurante
de fine dining. Pe langa faptul ca adauga un aer sofisticat oricarui spatiu,
aceste echipamente joaca un rol ..
0
25
Industria alimentara este intr-o continua evolutie, iar
cererea pentru produse rapide, gustoase si consistente este mai mare ca
niciodata. Unul dintre deserturile apreciate de toata lumea sunt gogosile. In
ultima perioada industria gogosilor a cunosc..
0
30
Daca vrei sa te bucuri de gustul proaspat al sucului de
legume si fructe in confortul casei tale atunci trebuie sa achizitionezi un
storcator de fructe. Un storcator de fructe reprezinta o investitie importanta
pentru sanatatea si bunastarea familiei..
0
33
Blenderul este unul din echipamentele ce nu ar trebui sa
lipseasca din nici o bucatarie deoarece este foarte versatil si practic, usurand
munca in bucatarie. Cu ajutorul acestuia poti marunti si amesteca o varietate
de alimente chiar si pe cele conge..
0
81
Restaurantul este o afacere grozava, la care poate sa se
angajeze orice antreprenor, fie el nou sau cu experienta. Acesta reprezinta un
local de alimentatie publica, care necesita atat inregistrarea ca firma, cat si
autorizatii pentru siguranta alime..
0
85
Daca te-ai hotarat sa deschizi o shaormerie, felicitari! Este o afacere cu mare potential, dar, ca orice business din domeniul HoReCa, necesita o planificare atenta. Ai nevoie de autorizarile necesare, un plan clar de recrutare a personalului, o stra..
0
52
Atunci cand echipezi o bucatarie profesionala, inevitabil vei ajunge la intrebarea: cum si unde sa asezi toate elementele esentiale? Raspunsul nu este unul simplu, dar un lucru este cert – trebuie sa existe zone distincte de pregatire a alimentelor. ..
0
47
Deschiderea unui restaurant este o aventura palpitanta, dar si o provocare majora. Pe langa meniul delicios si atmosfera primitoare, un aspect esential care poate face diferenta este alegerea echipamentelor potrivite. Fiecare detaliu conteaza, iar o ..
0
40
In industria ospitalitatii,
echipamentele profesionale sunt esentiale pentru un flux de lucru eficient si
de calitate. Datorita inovatiilor din domeniu, exista numeroase optiuni pentru
optimizarea procesului de preparare a diferitelor feluri de manca..
0
45
Deschiderea
unui bar necesita o pregatire minutioasa, nu doar din punct de vedere al
obtinerii autorizatiilor, alegerii locatiei si angajarii personalului, ci si al
echipamentului necesar. Acesta trebuie sa fie de inalta calitate, bine ales si
cu un ..
0
48
Cresteti succesul afacerii
dvs. cu un aparat profesional de vafeLansarea si dezvoltarea unei afaceri in domeniul alimentar necesita viziune,
efort sustinut si alegerea echipamentului potrivit. Fie ca detineti un
restaurant, un serviciu de catering, u..
0
38
Bucataria este inima fiecarui
camin, un loc unde familiile se reunesc pentru a impartasi mese si crea
amintiri de neuitat. Un element esential al fiecarei bucatarii sunt plitele,
care sunt instrumentele principale pentru gatit si coacere.Tehnologia e..