Menu
Your Cart

Masini de vidat

Quickview
Masina de vidat cu camera - pentru pungi 25x40cm- sigiliu  26 cm
Marca: Maxima Model: 09300216
Masina de vidat cu camera de la MixHoReCa este alegerea ideala pentru restaurante si bucatarii profesionale care doresc sa imbunatateasca durata de pastrare a alimentelor. Cu dimensiunile sale compacte, se poate integra in orice mediu de lucru, putand fi asezata pe orice masa, oferind performant..
4.863,00 Lei
Adaugă în Coş
Adaugă in Wishlist Compară produsul
Quickview
Masina de vidat cu camera - pentru pungi 25x40cm – sigiliu 30 cm
Marca: Maxima Model: 09300220
Vidarea este o metoda excelenta de a pastra prospetimea alimentelor pentru o perioada mai lunga de timp. In plus, ambalarea in vid este o metoda excelenta pentru marinarea rapida a alimentelor sau pentru sous-vide, o tehnica de gatit din ce in ce mai populara in restaurantele de top.MixHoReCa va ..
5.883,12 Lei
Adaugă în Coş
Adaugă in Wishlist Compară produsul
Quickview
Masina de vidat cu camera - pentru pungi 40x50cm
Marca: Maxima Model: 09300225
Masina de vidat cu camera - pentru pungi 40x50cm este un instrument excelent ce va ajuta la conservarea alimentelor, extinzandu-le durata de valabilitate si mentinandu-le prospetimea. Cu ajutorul acestei masini de vidat puteti ambala o varietate de alimente, de la carne si legume pana la produse..
7.869,00 Lei
Adaugă în Coş
Adaugă in Wishlist Compară produsul
Quickview
Masina de vidat cu camera - pentru pungi 40x50cm- sigiliu 50 cm
Marca: Maxima Model: 09300227
In bucataria profesionala moderna, eficientizarea spatiului este foarte importanta. Daca doriti sa preveniti risipa alimentara si sa optimizati spatiul din frigidere si congelatoare, o masina de vidat este solutia ideala. Aceste aparate asigura o etansare perfect ermetica, prelungind durata de v..
10.039,57 Lei
Adaugă în Coş
Adaugă in Wishlist Compară produsul
Quickview
Masina de vidat cu camera dubla – sigiliu 60 cm
Marca: Maxima Model: 09300228
MixHoReCa.ro va ofera o gama larga de echipamente profesionale de bucatarie, de la producatori cu renume pe piata internationala. Un astfel de produs este masina de vidat cu camera dubla – sigiliu 60 cm care are o capacitate mare de sigilare fiind potrivita pentru restaurante, cantine sau unitat..
26.159,00 Lei
Adaugă în Coş
Adaugă in Wishlist Compară produsul
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Utilizarea unui aparat de vidat profesional, in industria HoReCa, aduce multiple beneficii care imbunatatesc semnificativ eficienta operatiunilor din bucatarie si calitatea produselor oferite clientilor.  Asadar, MixHoReCa va propune o gama diversificata de modele de masini de vidat si echipamente profesionale pentru bucatarii, care se pot adapta cerintelor din diferite medii.  

Pe langa faptul ca un aparat de vidat poate creste satisfactia clientilor prin oferirea de produse de calitate, acesta ajuta si la reducerea costurilor de operare si eficientizarea proceselor de lucru din spatele prepararii si depozitarii alimentelor. De aceea, MixHoReCa.ro are un catalog cuprinzator cu diferite modele de masini de vidat, astfel incat, orice afacere din domeniul HoReCa sa gaseasca aparatul potrivit nevoilor sale.

Aparat profesional pentru vidarea alimentelor - investitia potrivita

In aceasta sectiune de produse, oferim aparate de calitate, variate, care sa raspunda diferitelor nevoi de afaceri. Puteti alege dintre aparatele de vidat mari, cu o capacitate de productie extrem de ridicate, concepute pentru a servi la ambalarea unor cantitati mari de alimente, dar si aparate mai compacte, potrivite pentru unitatile mai mici sau cele mijlocii sau pentru uz casnic, pentru bucatarul amator.

De asemenea, aceste aparate pot fi utilizate doar pentru sigilare, fara a aspira aerul si a crea un vid, in functie de preferintele dumneavoastra particulare.

Avantajele aparatului de vidat profesional de calitate pentru bucatarie

Utilizarea unui aparat profesional de vidare si sigilare ajuta la prelungirea duratei de valabilitate a legumelor, carnii, fructelor si a altor produse proaspete. Extragerea aerului din ambalaj previne dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiului care duc la alterarea alimentelor. De asemenea, poate fi folosit pentru a stoca eficient resturile si, prin urmare, pentru a reduce risipa alimentara si costurile.

Astfel se pastreaza prospetimea, gusturile, texturile si aromele ingredientelor cat mai mult timp posibil. Acest lucru este deosebit de important pentru produsele delicate, cum ar fi ierburile si fructele de mare.

Sigilarea in vid poate fi, de asemenea, utilizata pentru a patrunde condimentele mai adanc si pentru a absorbi marinada in alimente, sporind enorm profilul de aroma al alimentelor. De asemenea, se pastreaza sucurile naturale, fragezimea si suculenta produselor.

In plus, utilizarea regulata a echipamentelor profesionale de vidare poate duce, pe termen lung, la economii privind costurile de operare si la reducerea risipei de alimente prin reducerea deseurilor de produse. Prin vidare, puteti optimiza spatiul de depozitare din frigider sau congelator, asigurand in acelasi timp o igiena perfecta a alimentelor.

Aparatele de vidare sunt un plus valoros pentru orice bucatarie, asa ca asigurati-va ca atunci cand proiectati bucataria restaurantului dvs. adaugati acest aparat important.

0.00 / 1
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru.