Menu
Your Cart

Blog - masa rece RSS Feed

22 sept. De ce este importanta o masa rece pentru afacerea ta?
Anca 0 93
Intr-o afacere din sectorul HoReCa o masa rece este o componenta importanta a experientei culinare, adesea subestimata sau trecuta cu vederea in favoarea preparatelor calde si elaborate. Aceasta joaca un rol important in stocarea si mentinerea alimen..
15 sept. Mesele frigorifice -organizare eficienta si pastrarea prospetimii
Anca 0 43
In bucatariile profesionale, gestionarea eficienta a alimentelor este esentiala pentru siguranta alimentara, calitatea preparatelor si controlul costurilor. O masa rece este unul din echipamentele importante care contribuie la succesul oricarui resta..
04 aug. Masa rece – un echipament indispensabil in bucataria profesionala
Anca 0 210
Masa de refrigerare mai este cunoscuta si sub denumirea de masa rece si este un echipament indispensabil in sectorul HoReCa datorita multiplelor functii care contribuie la eficienta si calitatea preparatelor servite. Aceasta asigura mentinerea temper..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru.